Jestem z Piotrkowa i nie znam realiów Bełchatowa. Za to mogę napomknąć nieco o piotrkowskiej Straży Miejskiej. W moim przekonaniu najbardziej szkodliwe służby w naszym mieście. Urząd dla którego priorytetem jest kasa. Patrole jak karaluchy potrafią czyhać na kierowców - przestępców w okolicy piotrkowskiej starówki. A tymi przestępcami są - matka, która zostawiła auto na chwilę, aby zaprowadzić dziecko do przedszkola (nie tarasując drogi, za to na miejscu niedozwolonym), dostawca chcący zostawić towar w firmie, pacjent chcący zaparkować blisko przychodni zdrowia. Proponuję, aby nękani mandatami klienci prowadzący biznesy, restauracje itp.(tak jak ja zrobiłem to we własnej firmie) odmawiali obsługi strażników miejskich i ich rodzin. Komendancie - SHAME ON YOU!
Zlikwidować, dziś miałem jechać do Kielc i mi drogę zablokowali wylotowa z miasta. Przez nich spóźniłem się na spotkanie.
Likwidacja i to szybko,bardzo sie panoszą bo mają mundurki.Zobaczymy co zrobią jak bedą cywilami?
Gdyby każdy przepracował po m-cu w szkole, w patrolu interwencyjnym Straży Miejskiej, Policji, pochodził w teren jak pomoc społeczna, albo wziął dyżur na SORze - poznałby smak i zapach prawdziwego życia, to może wtedy wiedziałby o czym pisze:) tak więc... - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma !!!
ja uwazam ze wręcz przeciwnie, w Piotrkowie powinniśmy dac podwyżki strażnikom miejskim, albo niech strajkują jak nauczyciele lolol
Całe szczęście,niech się wreszcie za porządną robotę wezmą,a nie żulom mandaty wystawiać-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!