Sam polubiłem na fejsie ten profil, ale wrzucanie radiowozu, który zapewne przyjechał na interwencje do marketu to lekka przesada, może jeszcze karetkę pogotowia wrzucimy jak przyjedzie do pacjenta i na chodnik wjedzie?
Chyba na interwencję zakupu kiełbasy ;)
Niektórzy co te zdjęcia przysyłają to przesadzają.
Czasami to wygląda źle jak wyjedzie wielki samochód i na jego miejscu parkuje mały , wtedy czepiacie się że tyle miejsca wokół ietc. Nie lepiej wkładać info o piratach piotrkowskich i tych co wyprzedzają na pasach i przed.
We wtorek pewna młoda dama jadąca białym BMW ,rozmawiając przez telefon ,pomimo że dwa samochody zatrzymały się przed pasami boludzie przechodzili , ta dama jadąc środkowym pasem Al. Armii krajowej od strony Żelaznej o mało co nie potrącił pieszych. W ostatniej chwili zatrzymała się i widząc nasze zbulwersowanie ...pokazałą na faka.Żałuję że nie zrobiłąm jej zdjęcia ew. jej nr samochodu.A to był EP
Dopiero 25 lat minęło a już tęsknimy za osławionymi oddziałami ORMO. Czy to taka przyjemność poczuć chociaż przez chwilę odrobinę władzy. Znaczy się ja mu pokażę.
Więcej na http://sklave.manifo.com
No i dobrze, może część z tych "kierofcóff" nauczy się parkować. Najbardziej lubię jak wracam z zakupami, chcę zapiąć dziecko do fotelika, a tu nie mam się jak dostać do drzwi pasażera, bo jakiś mistrz parkowania stanie obok na linii.
https://www.facebook.com/mistrzowieparkowaniapiotrkow?fref=photo
do a...Wystarczy wyjechać dwa kroki do tyłu i zapiąć dziecku pasy, myślęże to nie problem przy okazji trochę gimnastyki.
Pomysł rewelacyjny zwłaszcza jak jesteś sam z dzieckiem. Wyjeżdżasz 2 kroki do tyłu-a dziecko w tym czasie co? na dachu?
Tutaj chodzi o to, by się wzajemnie szanować i myśleć,czy parkując nie utrudniamy życia innym. Bo jak dotąd widać ludzie myślą by sobie samemu zrobić wygodnie, a reszta "niech się goni"...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!