Brawo,brawo ale akcja rodem z filmu James Bond 007. Tylko nie wiemy czy strażnicy miejscy co to rok temu po pijaku jeździli na służbie radiowozem, zostali przykładnie ukarani. A może sąd zapomniał ich ukarać i odebrać temu co kierował radiowozem prawo jazdy? A co z tymi co kradli paliwo z policyjnego dystrybutora przy ul. Szkolnej? Tam też był strażnik miejski który kupował kradzione paliwo i policjanci. Ale jakoś o tym się nie pisze.
Brawo,brawo ale akcja rodem z filmu James Bond 007. Tylko nie wiemy czy strażnicy miejscy co to rok temu po pijaku jeździli na służbie radiowozem, zostali przykładnie ukarani. A może sąd zapomniał ich ukarać i odebrać temu co kierował radiowozem prawo jazdy? A co z tymi co kradli paliwo z policyjnego dystrybutora przy ul. Szkolnej? Tam też był strażnik miejski który kupował kradzione paliwo i policjanci. Ale jakoś o tym się nie pisze.
Ludzie normalnie prawdziwe psy tropiące toż to film akcji prosto z USA czy rzeczywistość, ja śnię ?
Brawo. Skutecznie i celnie :)
Życzymy mieszkance województwa miłego pobytu w piotrkowskiej izbie zatrzymań.
...przekroczyła linię kas.
No dobra, ale czy stanęła na tej słynnej czerwonej kropce?!
Oj, tam! Zaraz, osadzona w policyjnym areszcie.
Dobrze, kradła. Ale jeżeli rozdawała ubogim?
Robin hood?Ej Piotrek zaskakujesz mnie co raz bardziej!Poznajmy się osobiście.Zapraszam na PW
Wreszcie doczekałem się właściwej reakcji ochrony sklepu czyli wezwania Policji. Nie pozostaje nic jak tylko pogratulować Policjantom udanej akcji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!