metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość zza miedzy ~gość zza miedzy (Gość)15.07.2010 15:01

Brawo,brawo ale akcja rodem z filmu James Bond 007. Tylko nie wiemy czy strażnicy miejscy co to rok temu po pijaku jeździli na służbie radiowozem, zostali przykładnie ukarani. A może sąd zapomniał ich ukarać i odebrać temu co kierował radiowozem prawo jazdy? A co z tymi co kradli paliwo z policyjnego dystrybutora przy ul. Szkolnej? Tam też był strażnik miejski który kupował kradzione paliwo i policjanci. Ale jakoś o tym się nie pisze.

00

gość zza miedzy ~gość zza miedzy (Gość)15.07.2010 15:02

Brawo,brawo ale akcja rodem z filmu James Bond 007. Tylko nie wiemy czy strażnicy miejscy co to rok temu po pijaku jeździli na służbie radiowozem, zostali przykładnie ukarani. A może sąd zapomniał ich ukarać i odebrać temu co kierował radiowozem prawo jazdy? A co z tymi co kradli paliwo z policyjnego dystrybutora przy ul. Szkolnej? Tam też był strażnik miejski który kupował kradzione paliwo i policjanci. Ale jakoś o tym się nie pisze.

00

klet ~klet (Gość)15.07.2010 15:46

Ludzie normalnie prawdziwe psy tropiące toż to film akcji prosto z USA czy rzeczywistość, ja śnię ?

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)15.07.2010 16:15

Brawo. Skutecznie i celnie :)
Życzymy mieszkance województwa miłego pobytu w piotrkowskiej izbie zatrzymań.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)15.07.2010 17:18

...przekroczyła linię kas.
No dobra, ale czy stanęła na tej słynnej czerwonej kropce?!

00

ptb ~ptb (Gość)15.07.2010 19:38

szkoda babki!

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)15.07.2010 20:12

Oj, tam! Zaraz, osadzona w policyjnym areszcie.
Dobrze, kradła. Ale jeżeli rozdawała ubogim?

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)15.07.2010 20:32

Robin hood?Ej Piotrek zaskakujesz mnie co raz bardziej!Poznajmy się osobiście.Zapraszam na PW

00

maddox ~maddox (Gość)15.07.2010 21:29

Wreszcie doczekałem się właściwej reakcji ochrony sklepu czyli wezwania Policji. Nie pozostaje nic jak tylko pogratulować Policjantom udanej akcji.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat