Ja chyba też złapię wiatr w żagle, i pożegluję! A może? Może tak ten wiatr złapią władze Sulejowa z naszym Radnym na czele i w końcu wybudują nam tą obiecywaną od 8 lat ulice Dobra woda w Sulejowie
A te obietnice maja na piśmie ? Czas wyborczy kieruje się swoimi prawami i obietnic do jesieni będzie mnogo, a potem przyjdzie amnezja.
Węzeł w Jeżowie jest kluczowym węzłem dla dwóch gmin Rozprza i Wola Krzysztoporska. Szczególnie dla tej pierwszej gdzie jest ponad 200 ha ziemi przeznaczonej pod tereny inwestycyjne. Akurat t tereny to 6 klasa ziemi więc są to idealne tereny na inwestycje. Brak węzła w Jeżowie skutecznie zablokuje rozwój tych terenów.
Po drugie: kilkaset pojazdów dziennie mknących w kierunku Piotrkowa i przez Piotrków to zwiększone natężenie ruchu drogami lokalnymi i przez sam Piotrków.
Oby S12 i wezeł w Jeżowie powstały jak najszybciej.... i S12 jest potrzebne i węzeł w Jeżowie jest potrzebny.... warto obydwie opcje popierać a nie spierać się
A wystarczyło przekonać chłopów spod Sulejowa by zgodzili się na jedną wersję przebiegu trasy S12 to droga byłaby już w realizacji a tak odnowa polska ludowa.( i tak zgoda nie unikniona).
Dajcie spokój z tym węzłem w jeżowie,nudzi wam się ? Droga do sulejowa jest ważniejsza.Jeżów gdzie to jest .
Czy wybudują S12 (której nie chcą właściciele gruntów) czy S74 to praktycznie bez większego znaczenia dla naszego Piotrkowa, każde rozwiązanie ma plusy i minusy najważniejsze by było zrealizowane szybko.
A co to jest kluczowe miejsce ? Dziurka w zamku
Czy półka w przedpokoju?
Na autostradach nie ma węzłów co 10 km., a dla służb są drogi awaryjne, techniczne i bramy. Jeżów zbyt blisko węzła w Piotrkowie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!