byłem tam dzisiaj koło 11-12, ale jakoś ich nie widziałem, musieli tam tylko podjechać na chwile byle im tylko fotki pstryknęli i nara
bolszewicy mieli już swoje 5 minut, panu Ostrowskiemu już chyba czas podziękować
Coś miałem napisać, ale trupa się nie bije. W ramach miłości bliźniego nawołuję - zacznijcie szukać sobie uczciwe pracy panie i panowie spod znaku sierpa i młota.
Za koalicję z Chojniakiem nie głosujemy na SLD i Ostrowskiego. Dawniej tacy jak on chodzili w białych czapkach z daszkiem i agitowali.
A gdzie na liście szef SLD i doradca prezydenta chojniaka zarazem. Miałby szanse ze wsparciem prawicy razem . Przewodniczący blaszczynski i prezydent chojniak zapewne pomogliby koalicjantowi.
Pan Arturek na 4-tą kadencję -jest chyba lepszy od byłego posła SLD B Bujaka- bo ten był tylko trzy kadencje.No PANIE poseł do trzech razy sztuka-HA,HA,HA!
Przyjaciela Palikota juz obywatele odwolali. Komor musial spakowac walizki. Czas na tych genderow. Lewicowcy zycze wam najszczerzej 4%. Powodzenia aby to osiagnac. Koniec
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!