korytko zaczyna się kurczyć ? ziobro zaczyna rozliczać i wymagać -zaczynaja sie bać ,grabarczyk już z broni się rozliczył ? a co zrobili ONI w sprawie s-12 ? GONIĆ DARMOZJADÓW
Jak widzę tych ludzi co nie dostali się to mnie cholera bierze wstyd a co Artur chcesz iść na miejsce z Ziobry ha ha ha wstydź się
grabarczyk sie zaczal pokazywac? a wczesniej to go wogole nie widzialem na protestach w piotrkowie. stalo sie cos? czyzby mial zamiar kandydowac ?
Jednak to prawda, co pokazały eurowybory. PT leży w NRD, sądząc po komentarzach... Ludzie są w jakimś pisowskim transie.
A mnie zhejtowała (czytaj obraziła) pani prezes sądu mówiąc, że za 10 tys. to godnie może można żyć gdzieś na prowincji. Nie zarabiam 10 tys. to kim wg niej jestem? Pani prezes chyba pomyliła godność z żądzą kasy za wszelką cenę
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!