metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ziomek z PTB ~Ziomek z PTB (Gość)09.12.2010 16:50

Zacznę korzystać z komunikacji miejskiej jak ta zacznie jeździć według rozkładu a nie jak się im podoba...

00

anigav ~anigav (Gość)09.12.2010 17:18

"wyborcaPT" napisał(a):
Pan to wie. Pan Olejnik to wie. Pan Kurczyna to wie. Pan Chojniak to wie. I każdy..

http://www.bareja.neostrada.pl/sounds/wczoraj.wav

00

marianka ~marianka (Gość)09.12.2010 18:27

Cytuję:
Zacznę korzystać z komunikacji miejskiej jak ta zacznie jeździć według rozkładu a nie jak się im podoba...

pokażcie mi miasto, w którym autobusy jeżdżą zgodnie z rozkładem! :D :D

00

anigav ~anigav (Gość)09.12.2010 19:39

"marianka" napisał(a):
pokażcie mi miasto

Warszawa i nie tylko autobusy a i tramwaje

Komentarz był edytowany przez autora: 09.12.2010 19:40

00

marianka ~marianka (Gość)09.12.2010 20:08

Cytuję:
Warszawa i nie tylko autobusy a i tramwaje

xDDD akurat w Warszawie mieszkam i nikt mi nie wmówi, że coś tu jeździ według rozkładu :D :D :D być może tramwaje (nie wiem, bo jezdze tylko 10, której tez się czasem zdażaja poślizgi), ale one mają łatwiej, nie stoją w korkach.

00

MANiek ~MANiek (Gość)09.12.2010 20:57

Zdarza się, że i jeździ coś według rozkładu. Najbardziej chyba nie mogłem narzekać na linię nr 515 ;]
A co do naszych rumpli, to czasem jakieś stado MANów zawita na przystanek, ale zimno w środku, że szok.

00

marianka ~marianka (Gość)09.12.2010 21:29

moi drodzy nie narzekajcie na nasze emzetki! nie mogę się im nadziwić za każdym razem jak jestem w Piotrkowie ;] tutaj to całkiem normalne, że np dwa 136 pod rząd sobie po prostu nie przyjadą, a 504 i 193 wcale nie lepsze :D a przy śnieżycach, takich jak w zeszłym tygodniu, to lepiej od razu iść pieszo.

00

kasik ~kasik (Gość)11.12.2010 22:52

Słusznie!Nie narzekajmy!Mają rzeczywiście poślizg..,ale bez przesady!W taką pogodę naprawdę jest wygodniej,da się przeżyć(zwłaszcza przy wyjazdach z osiedlowych uliczek).

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat