Zacznę korzystać z komunikacji miejskiej jak ta zacznie jeździć według rozkładu a nie jak się im podoba...
pokażcie mi miasto, w którym autobusy jeżdżą zgodnie z rozkładem! :D :D
Warszawa i nie tylko autobusy a i tramwaje
xDDD akurat w Warszawie mieszkam i nikt mi nie wmówi, że coś tu jeździ według rozkładu :D :D :D być może tramwaje (nie wiem, bo jezdze tylko 10, której tez się czasem zdażaja poślizgi), ale one mają łatwiej, nie stoją w korkach.
Zdarza się, że i jeździ coś według rozkładu. Najbardziej chyba nie mogłem narzekać na linię nr 515 ;]
A co do naszych rumpli, to czasem jakieś stado MANów zawita na przystanek, ale zimno w środku, że szok.
moi drodzy nie narzekajcie na nasze emzetki! nie mogę się im nadziwić za każdym razem jak jestem w Piotrkowie ;] tutaj to całkiem normalne, że np dwa 136 pod rząd sobie po prostu nie przyjadą, a 504 i 193 wcale nie lepsze :D a przy śnieżycach, takich jak w zeszłym tygodniu, to lepiej od razu iść pieszo.
Słusznie!Nie narzekajmy!Mają rzeczywiście poślizg..,ale bez przesady!W taką pogodę naprawdę jest wygodniej,da się przeżyć(zwłaszcza przy wyjazdach z osiedlowych uliczek).
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!