Zdarza sie ze ludzie widza czyjesva maja tyle brudow kolo siebie...wielu ludzi ma swoje wady i zalety to samo jest w firmie ziom jak ktos widzi to niech to zglosi.
Dlaczego nikt nie czepi sie innych firm tez napewno swoje maja za uszami...widze ze zazdrosc i nienawisc jwst coraz bardziej rozpowszechniana i pozniej sie kazdy dziwi ze dzieci sa jakie sa pokazmy im to co dobre a nie zajmujmy sie tym kto podpalil a kto nie bo i tak prawda wyjdzie na jaw jest prowadzone sledztwo...ludzie dajmy spokoj...
Ja bym proponował obciążyć firmę sprzątającą za poniszczone płyty chodnikowe podczas likwidacji skutków zimowych.Ciągnik ważący ponad tonę z doczepionym sprzętem podczas ośnieżania czy likwidacji śliskości chodników niszczył je jeżdżąc po nich
Ja bym proponował obciążyć firmę sprzątającą za poniszczone płyty chodnikowe podczas likwidacji skutków zimowych.Ciągnik ważący ponad tonę z doczepionym sprzętem podczas ośnieżania czy likwidacji śliskości chodników niszczył je jeżdżąc po nich
Uważam iż ZIOM wypełniaa zobowiązania .Nie szukajmy dziury w całym.
Karzewnik już zaczyna terroryzować ludzi, że jeśli nie podłączą nieruchomości pod wybudowaną kanalizację to bedą nakładane kary w wysokości 50tys zł. Dlaczego terrorysta nie jest jeszcze zakuty w kajdanki?
mam nadzieję, że Policja zbada wątek, iż mogła dokonać tego podpalenia konkurencja z Piotrkowa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!