hmm stan głównych drug a raczej drugiego standardu również pozostawiania wiele do życzenia. PEUK ma świetny deal z miastem przypadek
Od rana czyli od której? śnieg padał od 1 czy 2 w nocy.
Jechałam o 4 rano i główne ulice wojska polskiego słowackiego łódzka wolborska nie było śladu pługu....
godzina 5:30 wiadukt Moszczenica nad trasą S8 nieodśnieżony biały, Piotrków to w ogóle porażka jakaś śnieg i błoto. Miasto w ogóle nie ogarnięte, ale jaki prezydent i rada takie miasto.
Jechałam o 5:15 al. Sikorskiego tragediaaaaa, armii krajowej, łódzka jechałam za plugiem :)
ludzie wam sie z daje ze jak pada snieg i jest slisko na ulicach ze muszą juz sypac jesli maja zgloszenie i pozwolenie wtedy jada nie moga wyjechac tak sobe bo kowalskiemu slisko sie zrobilo jak jechal lub idzie chodnikiem pomyscie toszeczke logicznie
Aleje Sikorskiego po 6.00 to chyba powinna byc w pierwszej kolejności i też nic zawsze zaskoczeni
Brakuje jeszcze standardowego "odśnieżanie rozpoczynamy po zakończeniu opadów, wcześniej ta praca jest nieefektywna". Idąc tym tropem można powiedzieć "Nie odśnieżamy, gdyż oczekujemy aż śnieg się rozpuści".
Kolejny bez sensu artykuł mający na celu zaistnienie w internecie.
O kilku lat aura nam sprzyja, przy opadach 10 cm jest problem, przy 20 cm należałoby ogłosić klęskę żywiołową.
cyt."Pracownicy Przedsiębiorstwa Robót Drogowych PEUK przypominają jednak, że w kwestii odśnieżania jezdni niezmiennie obowiązuje hierarchia, według której w pierwszej kolejności trzeba zadbać o główne ulice miasta."
o 7 rano główne ulice miasta były zasypane śniegiem,nie przejechał ani jeden pług,więc niech pan dyżurny nie pier......!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!