Ilonowi chyba chodziło o to jaka firma pogrzebowa jest sprawcą wypadku a nie kto zginął....
Pogotowie się nie śpieszyło. Jechałem do sklepu to trwała reanimacja,zrobiłem zakupy i wracałem to dopiero podjechali.
Łukasz Moszczenica ty to chyba nie umiesz czytac "....kto to zrobil? " już wiem najgorsza firma w piotrkowie
Współczuć rodzinie jednej i drugiej bo to podwójna tragedia dla tych rodzin , czas pokaże czy to wina kierowcy czy pieszego , a znam kierowce i jest rozsądny .
To był bezdomny... on tam pomagał przy tej kamienicy.... sprzatal pilnował itp
To było, w okolicy 10:35... usłyszałem krzyk ludzi : "dzwońcie na policję" i piski kobiet , policja była już po około 1 minucie.
Byłem tam gościu przejechał po człowieku tyłem po nogach a potem ruszył do przodu i przejechał po brzuchu . Nikt z jadących samochodem nie zareagował oprócz jakiejś pary z outlandera pomagali oni w reanimacji i wezwali policję oraz pogotowie
Ludzie możecie sobie tylko te swoje głupoty pisać nic więcej. Nie zrozumie ten kogo to nie dotyka , są takie przypadki, że wam się nawet nie śni. Przestańcie krytykować kogokolwiek bo to tragedia dla każdej z tych osób. Ten kierowca nie miał zamiaru nikogo zabić -jest to bardzo nieszczęśliwy wypadek i tylko ten wie co w nim uczestniczył. Sam przeżyłem i przeżywam coś takiego podobnego i nigdy ale to nigdy bym się nie spodziewał, że mnie to spotka. Kondolencje dla rodziny zmarłego i wielkie współczucie dla kierowcy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!