Nie znałem tego człowieka ale przekazuje silne uściski dla rodziny gdyż mój ukochany wujo zginął w tym wieku niedawno
Ano właśnie. Tzn. że samochód który wyprzedzał rowerzystę, robił to za blisko. Większość kierowców wyprzedza rowerzystów w odległości 0,5-1 m. a to zdecydowanie za blisko. Ale są też tacy, którzy nie wyprzedzają do momentu aż nie będą mogli w czasie wyprzedzania wjechać na przeciwny pas ruchu. I uznanie dla takich. Bo jeśli ktoś jeździ rowerem i był wyprzedzany przez np. TIR jadący 80 km/h w odległości 1 m.( lub mniej) to wie, że podmuch powietrza wytworzony przez taki samochód jest gigantyczny.
Kolego jeżeli nie wiesz w jaki sposób został potrącony przez mojego kolege to nie wypowiadaj sie na forum w ten sposob
Wcale że nie XXXX. Jeśli nie znasz szczegółów to nie obwiniaj w tym przypadku kierowcy!!!
Anonymous mam pytanie w jakich okolicznosciach zginal twoj wujo. Czy ew wiesz ze mozesz ubiegac sie o odszkodowanie. 517121418
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!