Czy w związeczku z tą aferką Gazetka Trybunalska zrobi doniesionko do prokuraturki?
Jakie instrukcyjki da w tej kwestyjce ostrzący sobie ząbki na prezydenturkę radniutki T.S.?
~FRED (Gość) - a kto takie tytuły nadaje spec od wybuchu parówek czy może ktoś inny jakiś prawdziwy polak- a kto takie właśnie kategorie tworzy zwolennicy paranoi-sam sobie odpowiedziałeś inteligencie !!!
Żenująca kobieta. Słownictwo i postawa - poniżej poziomu. Marny lekarz, jeszcze gorszy polityk. Myślę, na najwyższy czas jej podziękować.
PO ma to we krwi ze łapy lepkie i przyzwyczajenie z 8 lat niszczenia kraju. Kogo obchodzi banda kwiczących wieprzy i ich hucpa sejmowa ?
Tam nie ma czego oprotestowywać. Ona siedzi w sejmie dlatego, bo ma tam ciepło, sucho, na łeb się nie leje, jeść dadzą. A w domu musiałby za to wszystko bulić. Siedzi tam z oszczędności, żeby nie powiedzieć chciwości, czy wręcz sknerstwa. Przecież nie ma żadnego innego racjonalnego wytłumaczenia tego siedzenia tam.
Ty a kto ci nadał ten tytuł Prawdziwy Polaku bo ja słyszałem że to PIS z Prezesem dzieli ludzi a tu coś się w główce poplątało co?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!