metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
PZPR ~PZPR (Gość)16.05.2015 21:09

Komitet Sterujący pod przywództwem tow. Munika,hahahahaha.
Tow.Munik,cały komitet jest z Wami.

10

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)16.05.2015 20:29

Komitet Sterujący do spraw monitorowania realizacji "Strategii Rozwoju Miasta Piotrków Trybunalski 2020" - jak to mądrze brzmi! W tej sali muszą naprawdę tęgie umysły siedzieć, skoro ogarniają, o co w tym chodzi. Boję się, że gdybym teraz wyjechał na pięć lat, to po powrocie mógłbym miasta nie rozpoznać... Komitet Sterujący, hmmm...

40

Mi ~Mi (Gość)16.05.2015 10:34

No cóż, jak człowiek nie jest uczony uczciwie pracować od dziecka, to w życiu takich smyków typu "muńki" co tylko się migają od pracy, a chcą wygodnie żyć jest multum.

70

dotchła pani wózku ~dotchła pani wózku (Gość)16.05.2015 16:42

Czyli muszą zatrudnić ze 20-stu nowych pasożytów do czterech zespołów roboczych.
Komitet Sterujący???? toż to są jakieś jajca! W d***ch się przewraca tym nierobom!

50

Komitet Miejski PZPR ~Komitet Miejski PZPR (Gość)16.05.2015 14:00

O! Czyli sekretarz powrócił jako sekretarz komitetu!

60

mom ~mom (Gość)16.05.2015 13:59

Na zdjęciach widać, że korytowi ponownie przy korytach ........... a munek co taki naidyczony .......... a moja i Ziuty kandydatura padła ..........

60

luzik luzikranga16.05.2015 11:14

Moskwicz, czyli moskiewski doktor w akcji... A o co tu chodzi?

40

jaki ~jaki (Gość)16.05.2015 10:20

czy ktoś może to przełozyć na j.polski ?

50

sklave sklaveranga16.05.2015 09:49

Wow!Wow!Wow! Jeden pracuje trzydziestu go kontroluje. Urzędnik zawsze wyprzedza pracą. I mamy odpowiedź na zadawane często pytanie: Skąd mamy tylu urzędasów ? Ano powstało coś w rodzaju urzędniczego perpetuum mobile, jedni wymyślają przepisy, drudzy je egzekwują a inni jeszcze tych poprzednich kontrolują no a tych kontrolujących kontrolują jeszcze inni.
Tak więc widzicie że w tym całym galimatiasie nie ma czasu na pracę. No a urzędnik chce podwyżki dostać więc kombinuje i kombinuje co by tu jeszcze takiego wykombinować by wyglądała na to że mam tak dużo pracy. Zobaczcie jak ci urzędnicy w urzędach biegają tak jakby robotą byli zawaleni. A to tylko taka zmyłka by przypadkiem petent nie zdążył o coś się zapytać. No albo praca przypadkiem go nie dogoniła.
Więcej na http://sklave.manifo.com/

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat