metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kumpel piotrkowianina ~Kumpel piotrkowianina (Gość)07.10.2016 20:49

Piotrkowianin. Wielki szacun. Sprawdziłem u zródła. Fatycznie nie był to Breżniew ale następny po Brezniewie Andropow który legł 9 lutego. 1984 własnie podczs obozu muzycznego Taxi i Big bandu Społka zoo.Reszta się zgadza.Ale dzięki.Jestem Twoim kumplem pozdrowionka.

40

Świadek koncertu ~Świadek koncertu (Gość)07.10.2016 15:11

Luuudzie najlepszy koncert Taxi odbył się w Czechach k/Warszawy razem z big bandem Spółka z o o w dniu kiedy umarł Breżniew góru Związku Radzieckiego.Chłopaki zaczęli o hymnu Polski! To był wtedy czad.

71

Kumpel piotrkowianina ~Kumpel piotrkowianina (Gość)08.10.2016 09:19

Piotrkowianin. Wielki szacun. Sprawdziłem u Zródła .wszystko prawda tylko nie Breżniew a następny po nim Andropow,który zmarł 9 lutego. 1984 właśnie podczas obozu muzycznego Taxi i big bandu Spółka. Z oo.Reszta się zgadza.Jestem Twoim kumplem.pozdrowienia.

40

ptah ~ptah (Gość)09.10.2016 11:43

ja troche młodszy - załapałem się na Daimonion, Rain i Kuriozum ale starsza siostra się w panu Balcerku zdrowo podkochiwała:)

40

Gość ~Gość (Gość)10.10.2016 10:57

Wiolin co ty wogóle porównujesz Fakiry i Taxi.Przcież to dwie zupełnie inne sprawy.Na codzień oni wszyscy są przyjaciółmi, a muzycznie dwa inne światy.Ale każdy z nich zasłużył się dla Piotrkowa.Tyle że Fakiry grają cały czas i za to im chwała!!!

04

wiolin ~wiolin (Gość)10.10.2016 00:29

"Fakirów" i tak nie przebiją!

61

go?ć_wolf ~go?ć_wolf (Gość)21.12.2022 20:32

Tomek czekam na tą REAKTYWACJE

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat