Wiolin co ty wogóle porównujesz Fakiry i Taxi.Przcież to dwie zupełnie inne sprawy.Na codzień oni wszyscy są przyjaciółmi, a muzycznie dwa inne światy.Ale każdy z nich zasłużył się dla Piotrkowa.Tyle że Fakiry grają cały czas i za to im chwała!!!
ja troche młodszy - załapałem się na Daimonion, Rain i Kuriozum ale starsza siostra się w panu Balcerku zdrowo podkochiwała:)
Piotrkowianin. Wielki szacun. Sprawdziłem u Zródła .wszystko prawda tylko nie Breżniew a następny po nim Andropow,który zmarł 9 lutego. 1984 właśnie podczas obozu muzycznego Taxi i big bandu Spółka. Z oo.Reszta się zgadza.Jestem Twoim kumplem.pozdrowienia.
Luuudzie najlepszy koncert Taxi odbył się w Czechach k/Warszawy razem z big bandem Spółka z o o w dniu kiedy umarł Breżniew góru Związku Radzieckiego.Chłopaki zaczęli o hymnu Polski! To był wtedy czad.
Piotrkowianin. Wielki szacun. Sprawdziłem u zródła. Fatycznie nie był to Breżniew ale następny po Brezniewie Andropow który legł 9 lutego. 1984 własnie podczs obozu muzycznego Taxi i Big bandu Społka zoo.Reszta się zgadza.Ale dzięki.Jestem Twoim kumplem pozdrowionka.
Punky -Jacek Sobczyk nie grał w Taxi grał wczśniej z Tomkiem w klubie na Jagiellońskiej a zespół nazywał się Kontrapunkt.Jacek był super gość i dobry kumpel!
giellońskej
To jeszcze jedno!Rok 1984 impreza w Warszawie ŚWIETO Trybuny Ludu na jednej scenie w jednym programie Taxi i Lady Punk i wcale nie jako przdbieg ale zespoł wybrany spośród kilkudziesięciu z całej Polski.Brawo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!