Czy to już będzie tradycją, że o wszystkich wydarzeniach kulturalnych będziemy dowiadywać się już po fakcie? W lokalnych mediach można jedynie przeczytać marne relacje. Lakalna praso, radio i media elektroniczne podawajcie proszę także informacje przed.
Dobre dwa ich utwory, góra trzy. Mędzą i nudzą od 26 lat. Przy trzeciej/czwartej ich "piosence" mam ochotę wrzasnąć, a po piątej pochlastać się żyletą.
To muza dla straceńców, smutasów, nieudaczników, depresjonatów i samobójców. Szkoda by mi było życia na takie cholerne smuty.
To że nie gustujesz w Raz Dwa Trzy nie znaczy że inni się nie mogą dobrze bawić.RaWa jak cię nudzą to po co słuchasz tej muzy i zabierasz głos który to nikogo nie obchodzi?A ten "ja" straceniec i smutas jak piszesz uwagi krytyczne to postaraj się zawrzeć w nich trochę treści.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!