Jak sprawę komentuje sędzia , który wydał sądowy zakaz prowadzenie pojazdów mechanicznych ?? Wydaje mi się, że taki komentarz jest nie zbędny ...
Proszę sprawdzać takich operatorów, bo nie dosyć, że pijani albo mocno przepracowani, to jeszcze rachunków nie wystawiają- dniówki po tysiąc złotych i jak siechce rachunek to oni mówią , że podatek muszą doliczyć ...
a co to się dzisiaj stało w PGE , ze przez kilka godz. pól miasta było bez prądu ?
Jeżeli był w pracy i kazali mu jechać to nic mu nie zrobią, wiem bo sam miałem taką podobną sytuację.
Czy " czujni " to samo znaczy pozytywnie myślący , przecież taki z promilami to mógłby ją rozjechać , bo jego reakcja jest zamroczona . Najpierw zrobiła a później pomyślała ????!!!
Czuję się bezpiecznie wiedząc, że jak sąd zasądzi sądowy zakaz prowadzenia pojazdów to nie jest to martwy przepis, który osoby pijące mają gdzieś tylko poważne prawo, którego przestrzegają.
Mój wujek umie jeździć takom koparkom i ciongnikiem też mieszka w kaulku
Może się zdarzyć najlepszemu a że jestem najlepszy zdarza mi się codziennie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!