Takie hu..e nagłośnienie lipa Ale lepsze to niż koncerty w Piotrkowie których brak
De gustibus non est disputandum. Zapamiętajcie sobie każdy ma prawo chodzić tam, gdzie chce i słuchać, czego pragnie. Komentarze Wasze funta kłaków nie są warte erudyci za złotówkę.Czemu jesteście przeżarci takim jadem, przecież to wysyp kleszczy był w lasach, a nie żmij.
A głośniki Gierka pamiętają. Tragedia. Nic nie było słychać. Tylko BAAAAAASSSSSSSSS w roli głównej
Jakie to żałosne, że na takim badziewiu pojawiają się takie tłumy osób i to w dodatku w różnym wieku.
Ja nie rozumiem - skoro nie lubicie takiej muzyki to po w ogóle czytacie artykuły związane z naszą muzyką. Powiem tak odwalcie się od nas, kto lubi niech się bawi i nic wam do tego. Fajny koncert fakt nagłośnienie mogło być lesze ale to ne wina Zenka.
Powiem tak, choć jestem mieszkancem tego niby miasta Piotrkowa , to powiem, że byłem w Woli i choć nagłośnienie nie powalalo to nie narzekam, było wszystko ok aż milo, niestety w Piotrkowie nie można zorganizować takiej imprezy i choć przykro to pisać miasto kościoła kleryków i zero perspektyw dlatego nie rozlicze się z PIT Piotrków tylko z miastem w którym pracuję ,kiedyś coś się działo a teraz nic,dlatego ze nasi rządzący mają nas mieszkańców głęboko w d..upie i nie liczy się to, czego oczekujemy jakiś rozmaitości atrakcji, tylko po co Piotrków nie musi mieć no
Powiem szczerze lubię zenka ale w tym roku lipa z nagłośnieniem za dużo basu
ja to sie dziwie ze taka gwiazda do takiej dziury przyjechala ani parkingu dobrego tylko jakies g..niano pole skoszone z gorami i dolinami ZERO organizacjil. Ja rozumiem sprawdzanie przed wejsciem kolo sceny niestety taka ustawa ale przed wejsciem na plac takiej zenady to jeszcze nie widzialem a bywalem na roznych dniach czy koncertach. Postawili jedna budke z piwem jedna z lodami masakra nigdy wiecej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!