masakra, "charyzmatyczny wokalista", to może "polski Prince" czy Alice Cooper... lepiej nie pisać o takim "kulturalnym wydarzeniu" i się nie kompromitować
Super. Jestem fanem Zenka. Boli mnie tylko że jest to jeden wielki PR wszechmocnego. W ten sposób własnie kupuje sie głosy. A przecież to my podatnicy zapłacimy za ten koncert
A co ten Zenek śpiewa?
Usia siusia coś mi się tam w spodniach rusia?
Czy o iluś osiemnastkach w zmęczonej przez Turka Beemce?
Szkoda, że gwiazdą wieczoru na Dniach Woli Krzysztoporskiej nie zagra zespół Masters!! :( :(
Szkoda że na takie atrakcje gmina ma pieniądze ale żeby dogadać się z powiatem i wyremontować drogi w gminie to już nie!
W Woli nie ma gdzie zaparkować i dojazd kiepski - będą korki i tak jak w Sulejowie większość dojedzie jak Akcent skończy śpiewać :)))))))))))
na stronie Zenka godzina koncertu w Woli to 21.30. Więc pewnie gmina chce aby ludzie wcześniej przyszli i czekali na Zenka- masakra :(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!