W bloku ul.Działkowej 6 m 8 na I piętrze czeka mieszkanie dla pogorzelców.2 pokoje,kuchnia ,łazienka-ciepła woda z sieci,CO.Wyremontowane od podstaw-bardzo ładne mieszkanie.Dziwi mnie fakt ,że w obliczu tragedii pogorzelcy nie chcą tego mieszkania.SKORO POGORZELCY NIE CHCĄ,TO NIECH DADZĄ KOMUŚ Z LISTY oczekujacych.
Po Trynkie...? :P
Skoro oni nie chcą bo marzy im się willa z basenem to ja chętnie przyjmę to mieszkanie.
Brawo HARC! A ile zebrało piotrkowskie ZHP ??? Przed wakacjami zrobili nieziemską awanturę, że miasto im nie dało na obóz, że wszyscy dostali tylko nie oni. Płakali i obrzucali wszystkich dookoła błotem. Nie robią kompletnie nic ale krzyczeć i wyciągać rączkę potrafią.
z tego co mi wiadomo, to ten adres nie dotyczy żadnego mieszkania związanego z Panem Trynkie... choć mieszkał w obu blokach... Po co takie komentarze ... nie pojmuję.
Fajnie że Harc zebrało te pieniądze...ale w jakim celu pytajniko-wykrzyknik !? szarpie Hufiec ZHP? To może ten !? wypowie się w kwestii równości podziału pieniędzy miejskich. Są inne piotrkowskie organizacje które przyczyniły się do zbiórki dla pogorzelców i nikt o nich nie mówi... i wielu rodziców z ZHP tę zbiórkę wsparło. Więc nie wypowiadaj się !? wykrzykniko-pytajniku skoro nie wiesz. Ludzie potrafią pomagać także bez rozgłosu. Rodzice z ZHP pomogli. Ja to wiem bo też jestem rodzicem i pomogłam.
Zastanów się co piszesz ... !? Mało masz atrakcji w życiu ... !? Życiowy desperat czy co ... !? Nie pomawiaj ludzi - ciesz się sukcesem HARCa ... !? A inni nadal będą robić swoje.
Nie wyobrażam sobie mieszkać w mieszkaniu,w którym w bestialski sposób zamordowano trójke dzieci,nie to że jestem wybredna,ale sama myśl....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!