Ile kaszany by ukręcił przy okazji ale do rzeczy dają się skusic za pare tabliczek czekolady a poźniej mdleją i sa poważne konsekwencje zdrowotne
Ale pieprzysz bzdury Witek. Myślisz, że ktoś oddaje krew dla paru czekolad?? W ten sposób krwiodawcy pomagają ratować życie innym, a ty co robisz dla innych bucu? Nie komentuj, jak się nie znasz, kłopoty ze zdrowiem haha ale z ciebie laik!
Obyś nigdy nie potrzebował mojej krwi .Mam oddane 12 litrów i jakoś nigdy nie zemdlałem ale twój komentarz przyprawia mnie o mdłości .Ja byłem i było naprawdę przyjemnie.
Drodzy Krwiodawcy!
Dziękuję za tak liczne przbycie do Punktu Pobrań, tym razem krew oddały 54 osoby, tym samym przekroczylismy 200litrów krwi zebranych na wszystkich organizowanych przeze mnie i moich kolegów i koleżanki zbiórkach!
Z tej okazji chciałabym raz jeszcze podziękować również partnerom naszych zbiórek którzy przy każdej akcji fundują wiele wspaniałych nagród oraz wszystkim którzy wspierają tę działalność oraz pomagają mi w jej propagowaniu i promocji. :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!