Ja nie wiem, ale to chyba przez spadło. Coś chyba spadło, ale nie wiem co....
Buziaczki
Mnóstwo Piotrkowian zagłosowało na tego pana, więc troche szacunku. Dla mnie jego programy zawsze będą kultowe. Szacun dla niego.
Portal epiotrkow.pl wyraźnie jest CZERWONY, bo prawie nie publikuje moich prawicowych komentarzy! To jest ta tolerancja w waszym wydaniu?!
Wcześniej podpalano biura poselskie Pisu. W Piotrkowie akurat nie podpalani, ale biuro Macierewicza było zdaje si~ naruszone .
Nie ośmieszajcie się komuchy. Przecież widać, że znajdują się tam kancelarie prawne. No chyba, że jakiś zwolennik "siedmiu gwiazdeczek", co przy poziomie wypluwanego przez was od miesięcy jadu nie byłoby dziwne.
Nie ma się co dziwić pierwsi wkurzeni wyborcy.Ale to nie jest dobra metoda najlepszą są wybory ale tak wybrali nieodpowiedzialni ludzie tylko inni cierpieć będą ale wybierzemy inaczej za 4 lata ludzie się obudzą
Pewnie tak tu często bywa, że ktoś się zdenerwował. A tak obiecywał że będzie w Piotrkowie systematycznie. No, ale czego się po PO spodziewać...
Jest taki mechanizm. Atakujesz sam siebie tylko nikt o tym nie wie poza.... Ogłaszasz to i w związku z takim zagrożeniem wprowadzasz mechanizmy zapobiegania temu. To stara metoda jest. :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!