To skrzyżowanie jest do przeróbki na rondo.Często dochodzi do kolizji drogowych lub wypadków,zwłaszcza, gdy gasną światła np.po silnych deszczach.Zróbcie coś tym,szkoda ludzi i samochodów.
Zobaczcie na pierwsze zdjęcie jak ktoś łudzi się jeszcze, że bez znajomości dostanie się do mundurówki...
Osobiście uważam, że była to wina kierowców lanosa i citroena. W trakcie wypadku stałem czekając na zielone światło na przejściu dla pieszych przez aleje Kopernika w kierunku ul. Słowackiego. Po zderzeniu po około 3 sekundach miałem zielone, więc kierowcy lanosa i citroena wjechali na czerwonym lub pomarańczowym świetle.
Bynajmniej tak to wyglądało z mojej perspektywy.
To chyba plan filmowy kolejnego filmu P.Vegi To nie może być prawda, że policja ma 20 letniego Vw t4
Z doświadczenia zauważyłem, że największy problem z pokonaniem skrzyżowania mają kierowcy dojeżdżający od strony placu Kościuszki z zamiarem skrętu w lewo. Często gęsto wjeżdżają na ostatnią chwilę i kiedy są na środku skrzyżowania dochodzi do zmiany świateł..chwila zawachania i kolizja gotowa. Nie wiem z czego to wynika ale pozostałe kierunki wjazdu nie stwarzaja problemu.
No i jak zwykle!!!!!!
Sami znawcy i "doświadczeni" kierowcy komentują ;) ;) ;)
Nie potrzeba cyt.kolejnego "rąda", czy dłużej trwającego zielonego światła!!!!
WYSTARCZĄ MYŚLĄCY, ZNAJĄCY PRZEPISY I STOSUJĄCY SIĘ DO NICH KIEROWCY!!!!!
Tylko i aż tyle!
Mniej szpanu, więcej empatii!
Jest i najładniejsza funkcjonariuszka piotrkowskiego WRD:) i zapewne jak teraz to czyta to buzia jej się śmieje:) Pozdrawiam!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!