metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
goœć_obserwator ~goœć_obserwator (Gość)15.02.2025 22:27

Ten zakręt 90 stopni jest wyjątkowo niebezpieczny, ponadto nigdy starostwo o nią nie dba szczególnie po opadach śniegu, od Witowa jadąc zawsze staje się lodowiskiem, wiem bo jeżdżę tam codziennie. Próbowałem się kilkadziesiąt razy dodzwonić do kierownika odpowiedzialnego za ośnieżanie (utrzymanie drogi) ale jak zwykle w takich sytuacjach można się jedynie nagrać na pocztę. Wypadki są tam ciągle i to nie jest kwestia niedostosowania prędkości do warunków na drodze. Kiedyś policjant który przyjechał do kolizji na tym skrzyżowaniu nim zdążył wysiąść z radiowozu już leżał na lodzie i wtedy raz zadbali o drogę. Wstyd wszędzie opłaty na fundusze dróg, podatek w paliwie na drogi, zabezpieczony fundusz na ośnieżanie co roku i co i zawsze to samo.

40

34l ~34l (Gość)15.02.2025 08:44

Zalesice, czyli EPI.

51

Cecylia ~Cecylia (Gość)14.02.2025 20:45

Zgłaszałam wielokrotnie, że przez wioskę pędzą auta, to policja zrobi sobie rundkę i tyle ich widzieli

51

GS ~GS (Gość)14.02.2025 19:25

To jest przykre, że wydarzeniem na pisanie artykułu na portalu jest wypadek samochodowy.

30

Rafał Kubacki ~Rafał Kubacki (Gość)14.02.2025 16:30

Dlaczego podajecie niesprawdzone informacje , nikt tam nikomu nie wymusił pierwszeństwa .

30

Kazz ~Kazz (Gość)14.02.2025 11:00

Widać ze służby miejskie zaspały i znowu ich zima zaskoczyła....jak co roku

65

BURMISTRZ ~BURMISTRZ (Gość)14.02.2025 12:27

W Witowie w godzinach porannych auto wylądowało w rowie, drogi niczym nie posypane, więc brawo dla służb!!!

61

Stanisława ~Stanisława (Gość)14.02.2025 12:22

Proszę pisać prawdę a nie głupoty nikt pierwszeństwa nie wymusił tylko uderzył w stojące auto w które wcześniej miał kolizję z peugeot

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat