Na tym odcinku to kierowcy z reguły siedzą na zderzaku i popędzają by jechać szybciej.
Kto wpuszcza TIR-y na lokalne wąskie drogi nieprzystosowane do takiego natężenia ruchu? To ludzie bez rozumu, bez wyobraźni.
GDDKiA - światła między Piotrkowem a Srockiem mają na celu poprawić bezpieczeństwo na tej drodze, a ja wam powiem że jeżdżę tą drogą prawie codziennie i nie byla ona tyle razy zablokowana odkąd są te światła
GDDKiA - światła między Piotrkowem a Srockiem mają na celu poprawić bezpieczeństwo na tej drodze, a ja wam powiem że jeżdżę tą drogą prawie codziennie i nie byla ona tyle razy zablokowana odkąd są te światła
W tym miejscu juz dawno powinny byc swiatla. Droga waska, ale auta zapieprzaja tam na wyscigi. Nugdy nie ma tam policji, pytam dlaczego? A odpiwiedzislni za ten fragment drogi niech w koncu rusza cztery litery
Wprowadzić zakaz tranzytu na drodze krajowej nr 12/91. Albo wprowadzić winiety dla samochodów ciężarowych.
A ja myślę że czas na zmiany w piotrkowskiej drogówce. Coś ostatnio tego za dużo. A Policjantów nie widać :(
Przez tiry zginęło tam na tej piekielnej drodze już tyle osób Czy ktoś coś z tym zrobil?
Akurat w tym dokładnie miejscu na jest wyjazd z kopalni piasku, a drodze DK12 zalega wywiezione błoto i jest tam bardzo ślisko i niebezpiecznie. Służby powinny się przyjrzeć drodze w tym miejscu. Być może nie doszło by do tego wypadku, gdyby jezdnia była czysta...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!