Gnojki wyjeżdżają czy wjeżdżają na skate park nawet się nie zatrzymują ani nie rozejrzą. Nie raz ludzie muszą hamować ostro bo taki wyleci.
Tam jest stefa zamieszkania i to kierujący pojazdem ma obowiązek ustąpić pierwszeństwa. Proponuję się douczyć bo tam pieszy może iść całą szerokością i ma pierwszeństwo
Mówi wam coś definicja strefy ruchu i kto ma tam pierwszeństwo w tym miejscu?
Ważne że nic się nie stało, dziecko i rodzice będą mieli nauczkę. A co do miejsca, to faktycznie nie powinno być tam ruchu bo ludzie to jak deptak traktują
Na Norwida jest tak samo. Rodziców nie obchodzi co robią ich dzieci. Nie troszczą się o ich bezpieczeństwo.
Cała grupa dzieci jeździ środkiem jezdni na hulajnogach i rowerkach. Kierowcy muszą bardzo uważać aby nie potrącić któregoś z dzieci. Nie chcemy wyrokować. Dopiero gdyby doszło do tragedii tzn. wypadku - potrącenia dziecka to byłoby szukanie winnych.
Akceptuję siebie i nie interesuje mnie zdanie innych i jestem jaka jestem kto mnie zna ten wie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!