Znowu EPIki... Kiedy się oni nauczą jeździć? Chyba nigdy. Na wsi 2 ulice na krzyż więc no problem. Większe skrzyżowanie - problem. Zero wyobraźni. Takie koguty pomarańczowe powinni wozić na dachu po przekroczeniu granic miasta. Żeby każdy z daleka widział i omijał jak najdalej.
Tradycyjnie, sprawdzić i zabrać opony. Albo za karę spuścić powietrze z opon i prowadzić motorower/auto.
Kiedy policja zacznie przestrzegać sowich procedur? Pani policjantka podczas wykonywania czynności służbowych nie ma pełnego umundurowania gdzie jest czapeczka? Ludzi umieli ganiać za brak maseczek
Pytanie do funkcjonariuszy policji, którzy byli obecni na miejscu wypadku: dlaczego nie wezwano odpowiednich służb do posprzątania jezdni po tym zdarzeniu?
Jechałem tamtędy 2 godziny później i nadal leżało pełno potłuczonego szkła i kawałki plastiku.
Ludzie po eko zadymieniu dziś jeżdżą troszkę na haju,ponoć to było nie szkodliwe hmmmm
Nawet nie patrząc na rejestracje od razu widać sznyt epików, kiedy ci ludzie nauczą się jeździć. Ostatnimi czasy mają chyba jakiś okres godowy, bo w mieście dochodzi do coraz większej ilości wypadków z udziałem tych jegomościów. Mam za to pomysł jak rozwiązać tę kwestie raz na zawsze i poprawić bezpieczeństwo na piotrkowskich drogach. Każda wieś powinna mieć jednego wysłannika Epi max 2 na każda stronę ulicy wioski. Niech oni dowożą ludziom prowiant a reszta epi niech siedzi w domku i zacznie czytać kodeks ruchu drogowego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!