Wypadek z winy kierowcy samochodu więc tu przestrzec kierowców samochodów aby bardziej zwracali uwagę na motocyklistów bo jest co raz więcej wypadków gdyż jeździmy nie zwracając uwagi na otoczenie! A ja jestem z okolic i mogę powiedzieć że na tym skrzyżowaniu często widziałam jak osoby które mają ,,stop,, zapierdzielaja i zero uwagi czy coś jrdzir...
Dzisiaj jadac motocyklem cudem uniknalem wypadku bo jakiś młokos nie raczyl ustapic pierwszeństwa. Jechalem ostrożnie i niezbyt szybko wiec zdazylem zachamowac. Ludzie nie spijcie za kierownica!
Ciekawe, co to za jedni jeżdżą w tej chwili jak szaleni motorami po Kostromskiej i dlaczego są wciąż bezkarni?... Czy może jest troche prawdy w tym, co niektórzy mówią, że ci tzw. motocykliści to są np. synowie bardzo wpływowych ludzi i dlatego są nietykalni?... Chciałbym nie wierzyć, ale... dlaczego mogą sobie robić, co chcą i policja ich nie ściga? Jak widzę motocyklistę, to już mam dreszcze. Czy to jakaś nowa "nietykalna kasta"? Gdybym ja miał uszkodzony tłumik w swoim aucie, to pewnie bym daleko nie zajechał, a taki jeden z drugim może jeździć po mieście motorem ryczącym jak odrzutowiec, także o tej porze i co?... Im wolno, tak?... Obrzydliwość! W jakim państwie żyjemy….
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!