Ta policjantka co niby kierowała ruchem,to jak nie umie tego robić to niech nie wychodzi na jezdnię.
Za kierowców z "mzetek" to powinna się wziąć policja wymuszają na potęg .dzisiaj widziałem jak na skrzyżowaniu kolo hotelu poszedł na czerwonym.jak go ztrombili to jeszcze pretensje dziadostwo.
ta policjantaka ze swoimi ruchami to na zabawę wiejską jako
ochronzenada
a nie na ulicę
Do serdel. kierowca mzk nie ma żadnego pierwszeństwa to żaden uprzywilejowany pojazd a jedynie dobra wola i uprzejmość
Jechalismy tam troche póxniej i uszkodzonych pojazdów nie było a na kezdni zamęt panował gdyz pani policjantka tak marnie ruchem kierowała ,ze pierwszy raz cos takiego widzielismy ,tu mogło dojść do kolejnego zdażenia .Od kiedy to sie tak ruchem kieruje a w dodatku sygnalizacja dzialała,.Diwi mnie to jaki tu problem maja kierowcy bo wystarczy troche patrzeć co sie robi i takich zdażeń nie bedzie.ja wczoraj w Częstochowie jeździłem nie znajac kompletnie miasta i bez nawigacji przeważnie wszędzie likwiduja światła budujac ronda przy dużym ruchu gdzie potworny zamet .od dawna w takich trudnych warunkach nie jeździłem gdzie chwilami w srodku ronda przymusowy postój bo pracownicy przepuszczaja z przeciwnych stron pojazdy i wszystko zalezy tylko od kierowcy by nie doszło do kolizji .Znajac to miasto to jeden mądrzejszy od drugiego a prawie codziennie widze jeżdżąc tu jak niektórzy pod prad sie wpychaja i jada na pamięć i co sie dziwic jak sie dwóch takich uprzejmych spotka to nieszczęście gotowe
Odp....dolcie się od kierowców MZK, bo akurat oni mają pojęcie o jeżdżeniu. Wypadki i kolizje to wina tych, którzy dają prawo jazdy osobom, które nie mają do tego żadnego drygu.
Policjant: tyś taki policjant, jak ze mnie miłośnik Chojniaka. Włączającemu się do ruchu z przystanku autobusowi należy ustąpić pierwszeństwa. Wiem to, bo o egzaminator, gdy zdawałem na B, pogratulował mi za ten manewr, bo dużo egzaminujących na tym nie zdaje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!