Trochę z innej beczki... System włączania oświetlenia w Piotrkowie jest tragiczny. Około 16.30 jest już ciemno, a lampy uliczne nie świeca. W połączeniu z deszczowa auta daje to bardzo niebezpieczny wynik. Dodatkowo piesi i rowerzyści nie ułatwiają jazdy kierowcom - ubrani na ciemno często bez odblasków, a rowerzyści często bez oświetlenia. Takich widać dopiero w świetle reflektorów... Jadąc nawet 30km/h można zrobić komuś krzywdę. Ostatnio, zjeżdżając z ronda sulejowskiego natknąłem się na pana na nieoświetlonym rowerze, który wjeżdżał sobie na przejazd dla pieszych. Dobrze że jechałem wolno, to zdążyłem wyhamować. Przy przepisowej jeździe 50km/h nie byłoby szans uniknąć zderzenia.
Za to łapy rano świeca długo, długo, gdy już jest widno...
Volvo nie hamowało? A może nadarzyła się wreszcie okazja i przyłożył celowo w kia?
przez to spóźniłam się na rozmowę w sprawie pracy i nawet nie pomogły letnie opony założone w moim nowym, elektrycznym samochodzie produkcji koreańskiej
Jazda na całorocznych oponach doprowadziła do tego że spóźniłam się na rozmowę o pracę.
Wulkanizator zrób coś z tym proszę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!