metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ABS Nurburgring ~ABS Nurburgring (Gość)22.02.2025 18:21

Co za głąby,po polach się uczyć jeździć nie po autostradach

62

Aaaa ~Aaaa (Gość)22.02.2025 22:51

Był jeszcze wypadek koło Rakowskiego wiaduktu w kierunku Katowic

20

Slawomirek ~Slawomirek (Gość)23.02.2025 10:21

Bardzo trudny odcinek drogi. Górki, dołki, zakręty, drzewa.

50

qw ~qw (Gość)22.02.2025 15:09

przez jazdę środkowym pasem.przypominam mamy ruch prawostronny

80

Geppetto ~Geppetto (Gość)24.02.2025 21:16

~Jakitaki (Gość0
Ja też widziałem ten wypadek tylko trochę inaczej: Kia wyprzedziła ale nadal jechała lewym pasem chociaż środkowy i prawy był wolny. Wtedy z tyłu nagle pojawił się wariat jadący ogromną prędkością lewym pasem. Widział, że lewy pas jest zajęty przez Kia więc zaczął ją atakować światłami drogowymi. Wariat widział, że kia zwleka ze zmianą pasa ruchu więc postanowił ją wyprzedzić z prawej strony, to jest b.niebezpieczny manewr przy takich prędkościach ale zgodny z prawem. Niestety ale w tym momencie kia też postanowiła zmienić pas ruch na środkowy. Skoro Majtczak wiedział, że może kię wyprzedzić z prawej strony to na pewno środkowy pas był wolny. Czyli w tym samym momencie oni próbowali przejechać na środkowy pas no i co później się już wydarzyło to już wiesz.

31

Piotrkowianin Piotrkowianinranga26.02.2025 09:07

To nie było pod Piotrkowem, ani w pobliżu Piotrkowa Trybunalskiego, tylko na terenie miasta. Polecam zapoznać się z mapą: https://www.openstreetmap.org/?#map=15/51.40135/19.62677
I jeszcze coś a propos A1: wczoraj po godz. 20 wracając z Częstochowy na prawie pustej A1, jadąc 140 km/h, wyprzedziłem prawym pasem 2 "miszczów" środkowego pasa. Jeden z nich miał na samochodzie tablice EPJ, drugi EPI.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat