Przydałoby się?Tam te pasy powinny być obowiązkowo.Wstyd dla rządzących którzy tylko pierdza w stołki i zajmują się zamierzeniem miasta dla świętych.No a teraz najświętszą panienka czuwa nad przechodzących w tym miejscu pracownikami.
A ja mam pytanie do władz miasta i policji.Miasto sprzedało tereny za Piotrkowem po lewej stronie jak jedzie się na Bełchatów.Nie wiem jakich firm bo tam jest kilka magazynów.Chodzi o to że ludzie dojezdzajacy tam do pracy wydiafaja z autobusu na pętli i przechodzą mało powiedziane przebiegają grupami na drugą stronę dwupasmowki do pracy w tychże magazynach.To jest straszne że nikt nie pomyślał tam o pasach jak i pulsujacym pomarańczowym świetle.To samo jest na Dmowskiego.Biedronka jest a wszyscy przebiegają przez ulice bo nie ma pasów.
Ciężarówka jechała od Bełchatowa w kierunku pt. A osobowka wjechała mu z jego lewej strony.Na pierwszym zdjęciu widać otwarte drzwi od osobowymi obok policyjnego auta.
Tam to przydałoby się przejście dla pieszych !!! w godzinach roboczych przechodzi tamtędy mnóstwo osób, tylko czekać aż dojdzie do tragedii
A co ma ogarniać tylko miasto?. Chyba ruch od tego jest a nie inni...
Jak zwykle Ruch Drogowy ogarnia cały powiat! Premie dla tych policjantów z WRD ! Reszta komendy leży sobie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!