Zbędne komentarze na temat kierowców EPI. Wypadki niestety zdarzają się i będą się zdarzać niezależnie od rejestracji :-) ale wiadomo niektórzy muszą się dowartosciowac jak widać :-) pozdrawiam
MI wczoraj ep mistrz kierownicy wjechał w tył i obrażam was?ep mocni w ale tylko tutaj
Ep obiera cebulę a nie siedziec i obrażać na necie miastowe wieśniak
Polacy w naszym pięknej i kochanej Ojczyźnie każdy każdemu ubliża a to komunista a to pisior, ubek, platfus, cham, epik itp. A wszyscy katolicy i prawdziwi Polacy; opamiętajcie się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już kiedyś pisałem że Piotrków to "miasto"gdzie dzieci myje się w fontannie. Razem z psami i różnym ptactwem.
Nie mogę patrzeć jak bezlitośnie obrażacie kierowcę EPI. Jesteście Polakami? Czy tablica rejestracyjna to wyznacznik? Przestańcie! Bez względu na tablice rejestracyjne jesteśmy ludźmi i żyjmy jak ludzie! Jakby miał indywidualna tablice to już byłby lepszy? Tak się składa, że kierowca kombi gnał przez miasto z dużą prędkością nie zwracając uwagi, że to miasto. Opanujcie się!
EP,EPI jeden czort praktycznie bo połowa piotrkowian przyprowadził się z wioski za komuny za pracą i mieszkaniem jak moi rodzice a ja się wprowadziłem bo miałem dość duchoty w bloku. Gdyby we mnie wjechał gość ale z EL to nie dość że miał by obrażenia po wypadku to jeszcze po mnie, nie trawię cwaniaków Łódzkich.
Nie odpowiadajcie na komentarze elity piotrkowskiej, oni specjalnie piszą takie głupoty by nas sprowokować i wciągnąć w bezsensowną dyskusję. Powtarzam po raz kolejny miejsce zamieszkania nie świadczy o tym kto jakim jest kierowcą!!!!
Ja to już od urodzenia tak bardzo zalowalam ze nie mieszkam w Piotrkowie . Byłabym lepszym czlowiekiem- znakomitym kierowcą :-) a tak to jedynie mogę pozazdrościć mieszkańcom tego jakże idealnego miasta :-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!