Osiołek , ale tak jeżdżą miszcze kierownicy i jeszcze się mądrują co to by było bez nich , codziennie ich obserwuje coś strasznego , prawka to bym nie zabierał, ale skąd nogi wyrastają to niejeden powinien mieć przypominane zaraz by równowagę w głowie odzyskali!
To jest wina tempomatów.... W przypadku kierowców zawodowych powinien być zakaz używania. Dzięki temu można jechać za poprzedającą cężarówką i jednocześnie oglądać film.... a efekty widać później... Jeżeli tempomat to tylko aktywny z zachowaniem odległości.
Witam chciałbym odnieść się do komentarza poniżej. Jestem kierowcą ciężarówki na międzynarodówce i uwierz mi kolego że co do higieny zapewne jestem bardziej zadbany jak Ty co wychodzisz po ośmiu godzinach z pracy . Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.
Znów narzekacie? A tak naprawdę gdyby nie my to byście nie mieli co jeść
Mój dziadek jeździł po Europie ciężarówką bez mapy. Teraz taki typowy seba za kółkiem by zginął bez GPS
47 letni kierowca? Tacy to już powinni na emeryturę, zobaczcie jak wygląda typowy kierowca ciężarówki przed 50tką... Żylaki a brzuch że ledwo wchodzi do kabiny już nie mówiąc o higienie, to samo tyczy się kobiet za kółkiem
Znów problemy z ciężarowymi? Ograniczenia prędkości dla nich zrobić do 70
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!