W tym państwie odbiera się dzieci rodzicom, którzy pomimo słabej sytuacji materialnej, robią wszystko dla swoich pociech, które są szczęśliwe, a nie odbiera się rodzicom niespełna rozumu, którzy wsadzili go na traktora...
Miejmy nadzieję, że nikomu nic poważnego się nie stało. Na drodze trzeba być zawsze bardzo czujnym.
Do "co": Przestańcie powtarzać zasłyszane slogany ze w Polsce dzieci zabiera sie z biedy- najczęściej dzieci lądują w placówkach bo rodzice raczą sie alkoholem zbyt często i na dziecko nie starcza a potem krzyk ze zabrali ONi a my tylko na chleb nie mamy. Na chleb nie ale piwko i fajeczki są..
Jeszcze nie widziałem, żeby Policja kontrolowała ciągnik. Czasami jeżdżą takie trupy, że aż dziwne, że to się nie rozleci. Należy dodać, że kierowcy ciągników też często (nie zawsze!) są na dwóch gazach. Ale co tam - łatwiej zaczaić się na ważniejszych drogach i suszyć....
To, że dzieci jeżdżą ciągnikami nikogo nie dziwi. Często nawet traktują to jako frajdę, a przy okazji pomagają rodzicom. Ale miejcie rolnicy litość - rozumiem małolata na polu, czy polnej drodze, a nie na drodze publicznej, gdzie inni jeżdżą!!!
Ja tez nie widzialem zeby policja kontrolowala rolnika kiedykolwiek ,a jezdza po zmroku bez swiatel wyjezdzaja ,zajezdzaja ,roznosza blocisko po asfalcie kolega w Swiatnikach wpadl na tym w poslizg a szybko nie jechal. I wlasnie gdzie jest Policja!
rodzinę osoby która zginęła w wypadku proszę o kontakt email- wstawajiwalcz10@gmail.com mógłbym pomóc w uzyskaniu odszkodowania sam ucierpiałem w wypadku i zostałem sparaliżowany teraz pomagam innym którzy ucierpieli lub zostali poszkodowani w wypadkach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!