Po tych zdjęciach widać że jechali dosyć wolno i po autobusie co znalazł się na chodniku prawie.
Szkoda że MZK straciło autobus i że ucierpieli pasażerowie. Bo gdyby ci idioci wsunęli się pod naczepe tira to ścięło by im te bezmuzgie łby.
W naszej miescinie poltki szybko się rozchodzą. Jeden z młodych to synuś radnego z PIS naszego miasta.
I mamy to.............. z tą renóweczką to już nie pierwszy raz co niektórzy z nas mieli do czynienia szkoda że d...l się nie zabił , gdyby ktoś z moich bliskich podróżował tym autobusem to gołymi łapami bym kierowcę pseudo rajdowca udusił.
Będzie jak z wodzirejem parę lat temu. Po udeżeniu przewrócił busa zabił 2 osoby. Winnymi wtedy było miasto ,że po 22-giej były wyłączone światła przy mc donaldzie i kierowca busa, że sprzedawał bilety podczas jazdy.Sprawa już ucichła a dj dalej gra na weselach
Chemik a może to z twoją jazdą jest coś nie tak?Ciągle cie gdzieś EPI opukuje,lampy pod biedronkami tłucze.Co jakiś artykuł o czymkolwiek to zawsze sie pojawiają twoje smuty o EPIkach.Jakoś tyle jeżdże osobówką i ciężarówką i jakoś przez 15 lat mi żaden EPIK nigdy nie przywalił.Raz mi tylko typ spod EP cofając uszkodził zderzak.Gdyby to zależało ode mnie to bym ci cofnął uprawnienia z powodu nieradzenia sobie z psychiką za kierownicą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!