Ja nie chcę tu nikogo oceniać ,ale mieszkam w wieżowcu przy ulicy Sikorskiego i wiele jestem w stanie zaobserwować .Lubie motoryzację i rzeczywiście tego gościa z renault bardzo kojarzę z głośnego wydechu i nie raz widziałem jak sobie urządzał wyścigi startu ze świateł.Zawsze mnie przerażała wizja przejścia dla pieszych gdzie Jego to za szczególnie nie interesowało .
Taki HUK był, że ja mówię, o Chryste Panie co się stało?! Lecę, a tam 6 karetek! Tona gapiów, jeszcze pani prokurator chodzi, Ja mówie to już pewnie trup, teraz modlę się o nich aby nic im nie było! :(.
Niestety na debilizm lekarstwa nie ma moim zdaniem prawo jazdy powinno byc wydawane od 25 roku zycia. I za przekroczenie predkosci jazde po pijanemu to zabrac prawko i juz nie oddawac nigdy. Policja tez by sie zajela tym co do nich nalezy a nie siedza na szkolnej i nic nie robią kompletnie !!!!
Witam. To była linia numer 5 z pasażerami w środku. Było spore zamieszanie na początku. Jedna osoba wypadła z auta. Wszyscy na szczęście żyją. Silnik z vw wyleciał z ramy. Nie mnie oceniać kto zawinił i ile jechał. Policja na pewno wszystko wyjaśni. Najważniejsze, że żyją ....
Dodam tylko tyle do wszystkich gapiów jak wam nie wstyd stać i nagrywać tel tą tragedię? Macie taką frajdę z tego? Zamiast udzielić innym pomocy, powinni was zamknąć za nie udzielenie pierwszej pomocy!!!
patrzac na wyczyn kierowcy Megane , az chce sie zacytowac klasyka .. "Ale urwał ..." :)
Artur ty to masz nowa furę ale ze zlomu..pewnie w tdi.szkoda ze nie widzisz tam rejestracji ep .chyba do okulisty musisz iść jak cie stać
szacun dla fachu kierowca,kto zawinil ? w pralni dlugo benda prac aby mzk gora byla. [ k....... a....... w.......]
Wszyscy tu co tak sie.podniecaja w tych komentarzach to jezdza autami do 150hp w dieslu i myslal ze sa krolami szos. Pewnych rzeczy nie zorzumiecie
Do ares1. Proszę przeczytać komentarze większości osób. Jest tam stwierdzenie, że jeździł jak wariat i ponad 100km/h. Wiec mieliśmy zadzwonić na policję i powiedzieć, że jedzie koleś jak wariat. Przyjedzie policja i zapyta gdzie on jest? Teraz juz go nie ma, był 30 minut temu. Tak samo widziałem nie raz jak koleś z BMW rej POKER jezdzil bokiem na rondzie solidarności. Jak nie masz nagrania, to jak policja ukarać?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!