Takie wasze gadanie nie wiecie jak było a audi pierwszeństwa nie wymusiła
A policja nawet kamer nie patrzyła
Kierowca mazdy mógł nawet jechać 200km/h nie ma to znaczenia.Wina jest włączającego się do ruchu,on powinien zachować szczególną ostrożność i nie wymuszać pierszeństwa.Sprawa w sądzie dodatkowe koszty jak nie przyjął mandatu.
Wprowadzono zmianę czasu na zimowy, natomiast miasto zapomniało przestawić oświetlenie uliczne. Zapanowały ciemności egipskie, a miały być zmiany na lepsze.
Wydaje mi się, że skądś znam tę Hondę... Kilka tygodni temu wyprzedziła mnie na Kopernika w kierunku ronda Sulejowskiego. Jechałem z przepisową prędkością 50km/h, a Honda wyprzedziła mnie z dużo większą prędkością, minimum 80km/h, a potem jeszcze kilka innych aut slalomem!!! Także to co mówi kierowca Audi może być prawdą, że ten drugi jechał z nadmierną prędkością. Zresztą wskazują na to niemałe zniszczenia. Mam nadzieję, że policja przyjrzała się temu dokładnie.
ha ha ha dwa epiki się zderzyły myślały że ulica to pole z kartoflami
Takie wasze gadanie nie wiecie jak było a audi pierwszeństwa nie wymusiła
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!