~Witek (Gość)
"za dużo konfitur tam pracuje " - - - > A ja myślę że to twoje środowisko naturalne (konfitury)
Zapraszam tych patoli ze wsi na Armii Krajowej górkę,zrobimy z nich ludzi
halo,halo SPORTOWCY chyba nie można mieszać tych waszych "specyfików" z alkoholem... :D
później widać skutki :D
Niech zgadnę,piotrkowskie wsioki z dziarą na łydce i niskim czołem?
Za napaść na Policjanta grozi do 10 lat.Za kratami będą się tymi kmiotami zajmować w inny sposób.
wstyd dla klubu do którego, mam nadzieje , uczęszczali, bo na miejscu trenera bym gnoi wywalił na zbity pysk i zakaz udziału w jakichkolwiek zawodach sportowych.
wszędzie się trafiają takie przypadki, a takich delikwentów trzeba z całą stanowczością izolować od klubów, ale sądzę, że rozejdzie się to po kościach, jeden z napastników wysoko w rankingach, ale też niemały zysk przynosi...
pozdrawiam
p.s. z tym klubem/trenerem zaczynałem jeszcze w 12-ce,a nie mam już do czynienia od 15 lat, ze względu właśnie na takie przypadki, szkoli się sportowców nie bandytów, brak dobrej selekcji, to jest problem
No i poszło, inteligencja piotrkowska, razem z 97 czysta dała popis logiki i kreatywnego myślenia?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!