No i poszło, inteligencja piotrkowska, razem z 97 czysta dała popis logiki i kreatywnego myślenia?
wstyd dla klubu do którego, mam nadzieje , uczęszczali, bo na miejscu trenera bym gnoi wywalił na zbity pysk i zakaz udziału w jakichkolwiek zawodach sportowych.
wszędzie się trafiają takie przypadki, a takich delikwentów trzeba z całą stanowczością izolować od klubów, ale sądzę, że rozejdzie się to po kościach, jeden z napastników wysoko w rankingach, ale też niemały zysk przynosi...
pozdrawiam
p.s. z tym klubem/trenerem zaczynałem jeszcze w 12-ce,a nie mam już do czynienia od 15 lat, ze względu właśnie na takie przypadki, szkoli się sportowców nie bandytów, brak dobrej selekcji, to jest problem
Za napaść na Policjanta grozi do 10 lat.Za kratami będą się tymi kmiotami zajmować w inny sposób.
Niech zgadnę,piotrkowskie wsioki z dziarą na łydce i niskim czołem?
halo,halo SPORTOWCY chyba nie można mieszać tych waszych "specyfików" z alkoholem... :D
później widać skutki :D
Zapraszam tych patoli ze wsi na Armii Krajowej górkę,zrobimy z nich ludzi
~Witek (Gość)
"za dużo konfitur tam pracuje " - - - > A ja myślę że to twoje środowisko naturalne (konfitury)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!