No to pewnie się spoznie na rozmowe o prace gdy bede jechac przepisowo
Akcja "prędkość" potrzebna , Policja wie dokładnie na których odcinkach dróg jest największe zagrożenie i tam należy takie akcje prowadzić a nie na drogach bezpiecznych, tylko dla zasady, żeby wydobyć kasę i punkty karne i jednocześnie zyskać w nagrodę za dobrą ściągalność . Wypadek w pow. radomszczańskim z dnia wczorajszego pokazuje jak potrzebne są akcje "trzeźwość " , gdzie giną niewinni ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!
A wieczorami, po zmroku ile można po Piotrkowie pędzić ? Bo wydaje mi się, że piotrkowska drogówka kładzie lachę na nocnych piratów i to od wielu lat- dzień w dzień słychać ryk i wystrzały z wydechu
Mogliby policja stanąć po godz.22 na Kopernika tam by sporo mandatów wypisała
Jakby policjanci od prędkości na drodze wzieli sie do roboty to by .... zatrzymali ruch samochodowy w Polsce. Nie wiem jak w innych krajach. Takie akcje są na pokaz. Oni sami też nie przestrzegają ograniczenia prędkości. Nie mam miernika ale ile zajmuje przejechanie 40 metrów z prdk 50km/ h 1,8 sekundy, kiedyś był znak do 30 ale ktoś go obalił.
Zapraszam na DK91 powiedzmy po miedzy Piotrkowem a Kamieńskiem. Kiku Baranów się znajdzie wszczegolnosci tak przed 6 rano. A i może pijaków trochę będzie. Bo wyścigi takie że ho ho. A później się dziwią ze wypadki.
Przejechałam dzis 40km i nigdzie nie stali.Tez mi akcja ze koń by się usmial
Kiedy w Moszczenicy będzie obiecany posterunek? Jakby był, to by policja łaskawie może zareagaowała na te wyścigi nocne i ryki silników...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!