kukiz nie wygral wyjezdzam z tego kraju. przez te mohery mamy dude i bredzisława. zero przyszlosci dla polski, jedna swinia zastapi druga, byle do koryta ryje pchac.
Dla tych co głosowali na Dudę i plują na ,Żydów - żona Dudy Agata Komhauser jest Żydówką - i co Wy na to?
a moim zdaniem i tak najbardziej godnym zaufania, kandydatem był kukiz, nie proponował on cudów na kiju, obiecanek cacanek które i tak z reguły w życie nigdy nie wchodzą, miał jeden konkretny plan Jednomandatowe okręgi wyborcze, których trzymał i trzyma się cały czas i które uważam byłyby bardzo dobrym rozwiązaniem dla Polski! .... szkoda że nie przeszedł.... myślę , że dużo osób nie zagłosowało na Pana Kukiza z racji tego, że wcześniej był wokalistą zespołu Piersi.... ale czy to powinno było go przekreślić? Schwarzenegger też był aktorem, kulturystą i różne zdjęcia jego osoby ukazywały się na łamach gazet oraz w internecie a został gubernatorem stanu Kalifornia... Polska chciałaby zmian jednak moim skromnym zdaniem się ich boi. woli chu*ową teraźniejszość niż niepewną przyszłość... przykro mi kochani ale z takim podejściem nie ruszymy z miejsca... beredzisław już pokazał na co go stać w 2 kadencji nam zapewni zapieprz do usranej śmierci i opodatkuje oddychanie... a duda... niech przejrzy na oczy i faktycznie postara się podnieść ten kraj... jeśli mu się nie uda to w końcu wszyscy stąd uciekną...
Pan Komorowski miał swoje 5 minut. Czas wreszcie na kogoś nowego, żeby potem można było rozliczyć go.
Czytając wypowiedzi niektórych osób mogę stwierdzić że są ludzie bardziej nie mili i wkurzający ode mnie. Czemu obraża sie tu mohery itp? to jest demokracja gdzie głos ma większość. Można komentować ze no mógł by być kto inny bo ma lepszy program a nie obrażać wyborców. Osobiście głosowałem na kogo innego, ale większość wygrywa i trzeba akceptować. Można negatywnie komentować ale nie można nikogo obrazić :)
Nie bierze ten pan darów ani sie pyta,
Jesli kto chłop czyli sie grofem poczyta ;
W siermiędze li go widzi, w złotych li głowach
Jeśli najmniej przewinił , być mu w okowach.
Więc ja podobno z mniejszym niebezpieczeństwem
Grzeszę, bo sam nie tracę swym wszeteczeństwem:
Przełożonych występki miasta zgubiły
I szerokie do gruntu carstwa zniszczyły.
44,48 procent. dokladnie tyle w ptb jest mocherowych beretow. glosowac na kogo juz nie ma bo co miedzy duda / komorowski to juz wole na pana miecia ze sklepu glosowac podrowienia
Ludzie listy piszą bo wyszło szydło z worka.
Z listu do króla Europy: Donalt pomusz.
Czekam w bulu i nadzieji.
Jesce prezydęt.
Shogun nadchodzi.......
Więcej na stronie: http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
Według matematycznych wyliczeń Komorowski powinien przegrać i obecnie rozważać na kogo sceduje głosy - na Dudę, czy na Kukiza. Zaważyło odchylenie Karla Pearsona.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!