Takiemu człowiekowi nie powinny przysługiwać żadne prawa. Rany, jacy niektórzy ludzie to bezmózgi
co człowiek musi mieć w głowie zeby dopuścić się takiej rzeczy, aż łza się w oku kreci jak pomyśle co ten pies czuł jak umierał
proponuje podac rase i wiecej info dotyczace psa...
wgl powinni zmienic prawo wobec takich przestepstw...
może się mylę ale wygląda mi na to że piesek uciekł komuś z podwórka mając na szyi kawałek linki którą był przywiązany. Biegając po lesie zaplątał się o drzewo i tak już został.
Szkoda psiaka.
Bardzo dziwne wnioski, piesek tak sobie został, aż sobie zdechł, zaplątany o gałązki, echh.
Pańcio sobie wyjechał na wakacje i nie miał co z psem zrobić?
a widzisz na zdjęciu węzeł lub supeł zrobiony przez człowieka bo ja widzę tylko linkę kilkakrotnie okręconą wokół drzewa.
ja sie przypatrzylam i stwierdzam zebys zmienila okulary albo jakies nabyla jesli nie masz
w artykule napisali, że "zdechł pies przywiązany do drzewa", to chyba się nie pomylili, będąc tam na miejscu
dlaczego wogóle jest napisane że zdechł, czy pies to jest jakis robak który zdycha,
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!