metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zanzi ~Zanzi (Gość)17.09.2013 10:37

Takiemu człowiekowi nie powinny przysługiwać żadne prawa. Rany, jacy niektórzy ludzie to bezmózgi

00

mat ~mat (Gość)17.09.2013 11:48

co człowiek musi mieć w głowie zeby dopuścić się takiej rzeczy, aż łza się w oku kreci jak pomyśle co ten pies czuł jak umierał

00

mmmmmmm ~mmmmmmm (Gość)17.09.2013 11:52

proponuje podac rase i wiecej info dotyczace psa...
wgl powinni zmienic prawo wobec takich przestepstw...

00

erwinek ~erwinek (Gość)17.09.2013 12:14

może się mylę ale wygląda mi na to że piesek uciekł komuś z podwórka mając na szyi kawałek linki którą był przywiązany. Biegając po lesie zaplątał się o drzewo i tak już został.
Szkoda psiaka.

00

Finder ~Finder (Gość)17.09.2013 12:31

"erwinek" napisał(a):
może się mylę ale wygląda mi na to że piesek uciekł komuś z podwórka mając na szyi kawałek linki którą był przywiązany. Biegając po lesie zaplątał się o drzewo i tak już został.

Bardzo dziwne wnioski, piesek tak sobie został, aż sobie zdechł, zaplątany o gałązki, echh.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga17.09.2013 13:20

Cytuję:
Przybyły na miejsce weterynarz stwierdził, że pies zdechł prawdopodobnie z wycieńczenia około miesiąc wcześniej.

Pańcio sobie wyjechał na wakacje i nie miał co z psem zrobić?

00

erwinek ~erwinek (Gość)17.09.2013 13:21

a widzisz na zdjęciu węzeł lub supeł zrobiony przez człowieka bo ja widzę tylko linkę kilkakrotnie okręconą wokół drzewa.

00

ewwa ~ewwa (Gość)17.09.2013 13:53

"erwinek" napisał(a):
a widzisz na zdjęciu węzeł lub supeł zrobiony przez człowieka bo ja widzę tylko linkę kilkakrotnie okręconą wokół drzewa.

ja sie przypatrzylam i stwierdzam zebys zmienila okulary albo jakies nabyla jesli nie masz

00

hejkum kejkum ~hejkum kejkum (Gość)17.09.2013 14:40

"erwinek" napisał(a):

w artykule napisali, że "zdechł pies przywiązany do drzewa", to chyba się nie pomylili, będąc tam na miejscu

00

czarny86 ~czarny86 (Gość)17.09.2013 15:16

dlaczego wogóle jest napisane że zdechł, czy pies to jest jakis robak który zdycha,

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat