Wychodzi na to, że Polska stała się śmietnikiem Europy w całym zakresie tego słowa.. Podrzucono nam tego "gorącego kartofla", bo żaden kraj w Europie nie chciał go przyjąć, motywując decyzję brakiem możliwości zapewnienia mu bezpieczeństwa. I mają po kłopocie - niech się głupi Polacy martwią. A gdy coś się wydarzy, to znów my będziemy chłopcami do bicia i do pouczania.
A dla Ciebie miejsce wciąż wolne i czeka tyle że na ul. Czaplineckiej w Bełchatowie.Nie zwlekaj.
masakra jakas!kur....a obcego do polski ..jeszcze bedzie za nasza kase utrzymywany,tylko na to kasy im nie szkoda.a zeby polakom kur...a pomoc to wiecznie nie maja.nawet glupia zlotowka przekroczy i kurw..a zasilek sie nie nalezy....burdel tu kurw...a
jest i bedzie....
Mam tylko dwa pytania:
1) Kto będzie opłacał koszty jego pobytu w Piotrkowie?
2) Czy Bush jr. i Obama też tam kiedyś trafią?
;)
I tak jeszcze na marginesie: określenie "zbrodnie wojenne" jest mi znane, jednak brzmi ono absurdalnie - wszak zabijanie zawsze było i jest immanentną częścią wszystkich wojen. A tu mamy do czynienia z rozróżnieniem pozabijanych "specjalnie" od pozabijanych "przez przypadek". No kurde...
Odpowiem na pytanie numer jeden - za pobyt zapłacisz Ty, ja on, oni - czyli my wszyscy. Dodam jeszcze, że miesięcznie będzie to koszt około 2500 zł.
He,he,he,he,he,he,dobry jesteś he,he,he, 8:16 i już uwalony.Pierwszy raz słyszę o "seryjnym samobójcy".
Dziwne. Już od kilku lat takowy grasuje w państwie Chyżego Ruja!!!
Widocznie mało czytasz. To pojęcie jest bardzo często używane, a jego znaczenie jest oczywiste dla każdego (no jak się okazało - prawie każdego).
Bredzisz kolego,pomieszało się w zwoju?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!