Krew oddaje od dawna i nigdy nie przyszło mi do głowy by czerpać z tego profity. W 1986 oddawałem krew w wojsku na osocze i nikt za to nie płacił. Teraz może czasy się zmieniły i życie się zmaterializowało ot to wszystko
tak zgadzam się z rh ponieważ taka jest prawda. a najbardziej to się spieszy i najbardziej sie pchaja emerytki chyba muszą po wizycie u lekarza isc do pracy albo nie maja z kim malego dziecka zostawic. ja w 7 miesiacu ciazy STAŁAM w kolejce do lekarza 2h i zadna pani mnie nie przepusciła chociaz pytałam i prosiłam na szczesci Pani pielęgniarka to słyszała i zainterweniowala.
Przychodzi lato , a tu lament krwi brak , ale wszyscy nam panujący maja to gdzieś- bo jak człowiek chory to kolegów, znajomych prosi i krewka się znajdzie , a tak być nie powinno
Przychodzi lato , a tu lament krwi brak , ale wszyscy nam panujący maja to gdzieś- bo jak człowiek chory to kolegów, znajomych prosi i krewka się znajdzie , a tak być nie powinno
[cytat]mnie jak to wygląda z oddawaniem krwi w innych państwach, może ktoś jest zorientowany czy oddają krew honorowo, czy też odpłatnie -podzielcie się wiadomościami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!