Dlaczego "Niektórzy nie chcieli słyszeć o pracy w Piotrkowie"?
Czy Piotrków to za mała miejscowość, czy raczej po prostu w Naszym mieście piłka jest marginesem ?
Napewno zagrają w II lidze, Górnik Wieliczka wycofał się z rozgrywek,(brak kasy).
BRAWA DLA ZARZĄDU KLUBU! W końcu ktoś sensowny na trenerskiej ławce!
Witam!!
Chciałem zapytać po co Concordia ma stronę internetową na której powinny ukazywać się najświeższe informacje dotyczące klubu możliwość skomentowania jakiejś wiadomości.Czyżby cenzura no nie!!!
Trenerze dobrze pamiętam Twoje czasy i jestem ZA!!
Dla mnie to wspaniała wiadomość. To dzięki panu Karbownikowi Concordia grała w 3 i 2 lidze, warsztat jaki wykonał z zawodnikami zaprocentował. Niedoświadczony Majak i Dec, który mocno zawiódł, zmarnowali ten zespół. Panie Zbigniewie trzymam kciuki i proszę mocno ofensywnie nastawiać chłopaków, tak jak to miało miejsce i w okręgówce i w 4 lidze. Pozdrawiam!!!
Jak ma taki warsztat to czemu 2 razy już go na zbity pysk wywalili z concordii???
oooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!to szykuje nam sie Liga Mistrzów niebawem w Piotrkowie albo Puchar Zdobywców Sucharów!!!może pęknie magiczna liczba 200 osób na Santiago De Le Gruz Żwirki.
Jeden z najlepszych trenerów jakiego miała Concordia. Nasz prezesek znów nie wie czego chce najpierw wywalał go z hukiem, a teraz skomle u Karbownika zero honoru. Ale myślę, że to dobry trener i Concordia zacznie grać jak za poprzednich sezonach jak był trenerem. ZBYCHU powodzenia kibice pamiętają. A jak będzie nowy prezes to i liczba kibiców się podniesie jak dawniej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!