Kaczyński Jarosław sie nadaje na lot na księżyc w jedną strone!!!a pisuarowcy niech sie podniecają i zbierają podpisy dla "wodza"-przegra z kretesem to mu się może żarówka pod deklem zapali że go w Polsce ludzie nielubią i nie dadzą się nabrać na zdjęcia biało-czarne ś.p.Prezydenta z małżonką w zamian za podpisy...
Podobno jak się podpisuje komorowskiemu to dają zdjęcie putina z tuskiem jak się ściskają z miłości w Katyniu.
Dla sympatyków balcera, niesioła, paliokota, bolka, rycha, zbycha i innych ciekawych jegomościów to niezła zachęta.
Znam PIS-owski i nie tylko sposób na podpisy...i jego cenę. Wybierają chętnych do przyszłych komisji wyborczych,obiecują przyszłą dietę i mamy pełny spontan.Warunek--mininum 50 podpisów.Komisji jest sto kilkadziesiąt,więc jest 10 tysięcy plus 1 MACIEREWICZA.
A gdzie mają zbierać? W bramie na ulicy Starowarszawskiej? Przy dworcowym szalecie miejskim? A może na wysypisku śmieci w Dołach Brzeskich?
i ja tam bylam i podpis swoj zlozylam
:)
i widokoweczke dostalam i pamiatke mam
honoru nie macie - PiS-iory gracie na uczuciach ludzi i żerujecie na tragedii PRZYPOMINAM NIE TYLKO PISowscy DYGNITAZE ZGINELI a ŚP prezydet był jednym z wielu i nie ma sensu gloryfikować tej śmierci
A kiedy będzie beatyfikacja ŚP Kaczyńskich???
I czy już zbierają informacje o jego cudach ???
Wolę Kaczyńskiego niż tą marionetkę Komorowskiego i jego żonę-wieloryba.
Kto to widział żeby dla pierwszej damy budować basen przy pałacu by się wykąpała :/ A poza tym zrobię na złość wszystkim mediom,które już wybrały nam prezydenta.I jeszcze jedno:NIE JESTEM MOHEREM I NIE SŁUCHAM RADIA MARYJA!
Za to jak Jaro zostanie prezydentem, będziemy się mogli pochwalić I kotem RP Alikiem i kieszonkowym od mamy dla prezydenta:D:D.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!