metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)26.07.2009 08:16

"radio STREFA FM" napisał(a):
Z informacji uzyskanych od policji kierowca fiata uno, skręcając w lewo w ul. Sienkiewicza z al. Kopernika.

.
Pomimo tylu kolizji i wypadków z udziałem dorosłych i dzieci, nie przebudowano skrzyżowania i nie wykonano leowskrętu.
Były prezydent Matusewicz był przeze mnie o to proszony na piśmie w 2003 r bowiem ta sytuacja trwa od bardzo dawna.
Obecny prezydent odpowie, że jest kryzys gospodarczy, bo teraz wszyscy politycy i ekonomiści zganiają na kryzys.
Do ilu kolizji i wypadków z udziałem dorosłych i dzieci musi jeszcze dojść na tym i podobnych skrzyżowaniach zanim władze które za narażanie kierowców i pieszych na te zagrożenia, dojdą dop wniosku, że trzeba wykonac lewoskręty.

00

Naoczny świadek ~Naoczny świadek (Gość)29.07.2009 21:22

Na pewno zawinił dorosły, ale czy tak naprawdę wypadek był bezpośrednią przyczyna kierowcy fiata uno? Kwestie tą poddałabym pod dyskusje. Nikt nie powiedział ani nie napisał, że to małe dziecko jechało bez fotelika samochodowego tylko na rękach u mamy!!! Nie rozstrzygajmy już czyja to była wina to już leży w gestii policji, ale czy rozsądni rodzice wożą dzieci bez fotelików samochodowych.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat