to debil hehh bo inaczej go nie można nazwać. Idiota jazdą zarabiał na chleb, teraz już jest skończony. I bardzo dobrze jak najmniej debili na drogach a będzie bezpieczniej.
bez kitu, normalnie polski Ray z chłopaków z baraków - dostałem raz skurczu, hamulce nie zadziałały, nic nie mogłem zrobić , jeeeebut, wjechałem centralnie w poczte....niektórzy mogą jezdzić po pijaku a inni nie..co to wogóle znaczy po pijaku..? jak się zyg-zakiem jezdzi???
normalnie ciekawe czy w kabinie miał bidon na siki jak prawdziwy tirowiec...
A posłuchajcie cfaniaków z tirów jak mówią na CB o nas kierowcach z małych aut. 2 lata dla mnie morderca....
W mordę bym lał kolesia pijanego za kierownicą i jego zwolenników.Mordercy!
~kapusie do kapusiow (Gość)
nie życzę Ci aby taki TIR z zaje. . nym kierowcą trafił Cie niespodziewanie na drodze
I co wy przeciwnicy dmuchania w balonik chcecie po tym artykule powiedzieć?Nadal uważacie,że takie kontrole są bezpodstawne?
W takim układzie życzyć wam spotkania takiego kierowcy na waszej drodze?
Pewnie bidok myślał że będzie długa pauza a pryncypał zadzwonił że jest ładunek i trza jechać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!