A tych bandytów jeżdżących wieczorami po ulicach kiedy będziecie łapać i te ich przerobione hałasujące złomy.
Tylko sześciu? Mnie na 15 nietoperzowych kwarantannach pilnowało o wielu więcej.
Byłem z żoną świadkiem tego zdarzenia starszy pan zachowywał się jakby cos w niego wstąpiło machał laską w ludzi groził i wyzywał szarpał się z ochroną sklepu , tragiczne zachowanie . Najlepsze są komentarze osobę które nie mają pojęcia o co chodzi . Pan starszy jest po prostu chory i wymaga pomocy specjalistów ale nie tych z Internetu .
Lecą suki na sygnałach w Samie była kradzież zwinął dziadek kostkę masła chleb i czekoladę.Tak śpiewał Seweryn Krajewski w Uprowadzeniu Agaty.Lata 90 wracają.Do tego 8 lat nierządów doprowadziło.Teraz parę lat trzeba będzie to odrabiać.
Jestem osobą bardzo wyrozumiałą i empatyczną. W swojej pracy staram sie rozumieć rozumieć ludzi ale... 6 policjantów do jednego agresywnego mężczyzny na wózku to marnotrastwo moich podatków, z których opłacani są owi funkcjonariusze. Dobrze że negocjator policyjny i grupa AT nie zostali poderwani, bo to była by już rozżutność.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!